Ajuntament de la Bisbal d'Empordà 
Dimecres, 20 de Març de 2019 Ajuntament de la Bisbal d'Empordà  Mapa Web Accedéix
Ajuntament imagen Actualitat imagen Àrees i Serveis imagen Tràmits i gestions imagen El municipi imagen Agenda d'activitats imagen Subvencions imagen Participació Ciutadana
Ajuntament
imatge
Et trobes a: inici - Àrees i Serveis - Hisenda i Patrimoni - Adjudicació obres...

Adjudicació obres rehabilitació equipaments municipals

Documents Adjunts

Aquest mes de desembre, s'han adjudicat tres obres de rehabilitació d'equipaments municipals a constructores de la nostra ciutat. Concretament les obres licitades han estat al pavelló d'esports, a l'edifici de l'Ajuntament i a les escoles velles. Aquests equipaments, fa anys que no tenien cap tipus d'inversió de manteniment, i l'estat dels mateixos en molts casos posaven en perill la seguretat de les persones. Les obres de rehabilitació del pavelló municipal d'esports a banda de lamillora en l'accessibilitat, suposaran una millora en la seguretat dels assistents als esdeveniments esportius. En els edificis municipals de l'Ajuntament i escoles velles, és rehabilita les teulades que havien sofert diferents despreniments, posant en perill usuaris i vianants. . En els arxius que s'adjunten s'inclouen  tant les memòries valorades, on poden veure¡s en deteniment les obres a realitzar, com uns quadres dels contractistes amb les ofertes econòmiques presentades, percentatge de variació respecte el preu ofertat  i empresa a la que s'adjudiquen les obres.

 

  • Treballs de millora en l'interior del Pavelló d'esports (2a fase): Obres consistents en arranjament de les graderies, la barana, i els serveis de sota la graderia. El PEC (preu d'execució de contracte) era de: 44.637,37 €, segons consta en la memòria valorada aprovada per la Junta de Govern Local. Per part de l'Alcaldia es sol·licita oferta a totes les empreses constructores de la Bisbal d'Empordà i les interessades presenten les ofertes que es detallen en l'arxiu adjunt.

 

  • Treballs de reparació de la coberta de la Casa Consistorial (1ª fase): Obres consistents en l’arranjament de la coberta de la Casa Consitorial. El PEC (preu d'execució de contracte) era de: 14.794.57 €, segons consta en la memòria valorada aprovada per la Junta de Govern Local. Per part de l'Alcaldia, previ informe de la redactora de la memòria valorada,  es sol·licita oferta a les empreses constructores de la Bisbal d'Empordà de demostrada solvència en aplicació de la normativa de Seguretat i Salut en el treball, vista la importància de la prevenció quan es tracta de treballs en alçada. Les interessades presenten les ofertes que es detallenen l'arxiu adjunt.

 

  • Treballs de reparació de la coberta de les escoles velles (1ª fase). Obres consistents en l’arranjament de la coberta de les escoles velles al carrer Coll i Vehí. El PEC (preu d'execució de contracte) era de: 20.587,99 €, segons consta en la memòria valorada aprovada per la Junta de Govern Local. Per part de l'Alcaldia, previ informe de la redactora de la memòria valorada,  es sol·licita oferta a les empreses constructores de la Bisbal d'Empordà de demostrada solvència en aplicació de la normativa de Seguretat i Salut en el treball, vista la importància de la prevenció quan es tracta de treballs en alçada. Les interessades presenten les ofertes que es detallendetallenen l'arxiu adjunt.

Documents adjunts

Et pot interessar
Informació liquidació pressupost 2012
Informació liquidació pressupost 2012

Calendari Pagament impostos municipals 2014
Calendari Pagament impostos municipals 2014

Termini pagament a proveïdors de l'Ajuntament
Termini pagament a proveïdors de l'Ajuntament

Estudi evolució quantia amortització de prèstecs
Estudi evolució quantia amortització de prèstecs

 Evolució quantia endeutament pendent pagament a 31 de desembre
Evolució quantia endeutament pendent pagament a 31 de desembre

Estudi expedients sancionadors 2008 / 2012
Estudi expedients sancionadors 2008 / 2012

REFLEXIONS SOBRE EL PRESSUPOST 2012
REFLEXIONS SOBRE EL PRESSUPOST 2012

imatge      
WEBS LA BISBAL
imatge Catàleg de jocs en català
imatge
imatge Empresa i ocupació
imatge
imatge Web de Joventut / La Calaixera
imatge
imatge Radio Bisbal
imatge
imatge Facebook de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà
imatge
imatge Fira de Circ al Carrer
imatge
imatge Antic empordà
imatge
imatge Centres educatius
imatge
imatge Turisme la Bisbal
imatge
ENLLAÇOS DIRECTES
imatge Tràmits Online
imatge
imatge Llocs d'interès
imatge
imatge Tauler d'anuncis
imatge
imatge Concertar visita
imatge
imatge Serveis Socials
imatge
imatge Normatives municipals
imatge
Ajuntament de la Bisbal d'Empordà - 2011 - Nota legal - RSS